Team voorschool

Linda en Elisa vormen samen het team van de voorschoolgroepen Pennilore en Tristan. Beiden werkten al bij AylaGaya en beiden kozen zij ervoor om starten met de VVE training en samen met de Coordinator en de leidsters van Persival, de Voorschool van AylaGaya vorm te geven. Zij hebben voorafgaand aan hun start bij de VVE de taaltoets met goed gevolg afgelegd en hebben daarna een intensieve training gevolgd om met het Kaleidoscoop programma te kunnen werken. In januari 2014 hebben zij het VVE certificaat gehaald samen met de leidsters van Persival. Nu begint het traject van het verdiepen van alle kennis en de kinderen individueel en als groep te begeleiden tot een optimale ontwikkeling en voorbereiding op de basisschool.In najaar 2014 is er een training gevolgd voor het registreren van de observaties van de kinderen volgens de Kijk methode, die ook door de scholen wordt gebruikt. Linda en Elisa worden van maandag tot woensdag ondersteund door Carmen die stage loopt bij de VVE als onderdeel van haar opleiding SPW4.

Teamleden

Elisa
ElisaPedagogisch medewerker VVE
Hai ik ben Elisa en werk op de VVE groepen. Na 20 jaar met grafische vormgeving bezig geweest te zijn, heb ik mij laten omscholen tot pedagogisch werker.
Ik ben nu 5 jaar werkzaam bij AylaGaya en vind het superleuk. Twee jaar geleden heb ik de opleiding Kaleidoscoop gedaan en sinds die tijd dus werkzaam op de voorschoolse. Mijn eigen kinderen zijn alweer in de puberteit dus de peutergroep is voor mij een leuke uitdaging.
Linda
LindaPedagogisch Medewerker VVE
Hallo mijn naam is Linda en in juli word ik 36 jaar. Sinds september 2012 werk ik op de Voor en vroegschoolse.  Hiervoor werkte ik op de BSO van AylaGaya.
Ik heb een dochter van bijna 5 en wij wonen in Almere. In mijn vrije tijd gaan we graag op stap. Zwemmen, film kijken en pretparken vinden wij heel leuk.
Elif
ElifPedagogisch medewerker & Invaller VVE
Hai mijn naam is Elif en ik ben 28 jaar. Ik heb de opleidingen SPW-3 en onderwijsassistente niveau 4 gedaan. Al 5 ½ jaar werk ik bij AylaGaya.

Ik vind het ontzettend leuk om met de kinderen samen te spelen, hun ontwikkeling te volgen en ze te helpen bij wat ze nog net niet kunnen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om boeken te lezen en muziek te luisteren.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven