Team Persival

Team Persival is een bijzonder peuterteam, zij zijn net als het team van Isolde gericht op de omgang met peuters, het vergroten van hun zelfstandigheid en het stimuleren van hun creatieve en cognitieve ontwikkeling. Daarnaast zijn zij ook een VVE groep en werken zij volgens het Kaleidoscoop programma. Dit betekent dat de leidsters van deze groep een intensief trainingtraject hebben gevolgd om te kunnen werken volgens het kaleidoscoop programma. In de praktijk betekent dit dat zij van 9.30 tot 16.30 volgens de kaleidoscoop methodiek werken, een gestructureerd programma wat spelenderwijs heel expliciet taal- en cognitieve vaardigheden aanleert en stimuleert. Kinderen worden specifieker gevolgd in hun ontwikkeling en waar nodig wordt extra zorg ingezet. In de groep zitten kindderen met en zonder VVE indicatie, maar wat alle kinderen gemeen hebben is dat zij opvang nodig hebben en een plek waar zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Dit is dan ook wat de leidsters van Persival hen bieden.

Pedagogisch Medewerkers Persival

Nancy
NancyPedagogisch medewerker VVE
Hallo in ben Nancy en werk nu ruim 3 jaar op AylaGaya. Ik vind het een uitdaging om leuke ontwikkelingsgerichte activiteiten te ondernemen met de kinderen.
Ik heb een dochter van 12 en ik hou van creatief bezig zijn. Ook sporten en fitness doe ik graag in mijn vrije tijd.
Nahid
NahidPedagogisch Medewerker
Hallo ik ben Nahid, ik ben 26 jaar, en heb stage gelopen bij AylaGaya. Daarna heb ik op de bso gewerkt en nu doe ik de opleiding voor Kaleidoscoop…
…, en werk op VVE groep Persival. Ik vind het erg leuk om gestimuleerd te worden door de opleiding en kinderen in hun vaardigheden en ontwikkeling te stimuleren. Ik heb een zoontje van nu 3 jaar.
Naoual
NaoualPedagogisch Medewerker
Hallo ik ben Naoual, en ben 26 jaar. Ik ben als stagiaire begonnen bij AylaGaya. Daarna ben ik babyleidster geweest en heb ik op de bso gewerkt.
Nu heb ik ervoor gekozen om met het VVE programma te gaan werken op Persival. Door de Kaleidoscoop opleiding kan ik me verder ontwikkelen en zo doen wat ik het liefste doe, werken met kinderen en ze stimuleren in hun ontwikkeling.

Nahid
NahidPedagogisch Medewerker
Hallo, ik ben Nahid, 26 jaar oud en ik werk op de buitenschoolse opvang. Ik sta op de groep Joy waar de kinderen rond de 4 en 5 jaar oud zijn.
Zelf heb ik een zoontje van 2. Ik vind het leuk om creatieve en sportieve dingen met kinderen te doen.

Stagiaires

Shaimy
ShaimyStagiaire
Ik ben Shaimy en ben 22 jaar. Sinds november 2013 loop ik stage op AylaGaya en ik hoop december 2014 mijn stageperiode af te ronden.
Ik heb het erg naar mijn zin hier en leer veel van de leidsters. Zelf heb ik een dochter van 2,5 jaar oud. Ik doe graag leuke dingen met haar en in mijn vrije tijd hou ik ervan om te schilderen.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven