Team Dreumesgroep Merlijn

Het team van Merlijn bestaat uit drie vaste leidsters, die er met elkaar voor zorgen dat de dreumesen iedere dag weer met plezier op het kindercentrum komen. De leidsters zijn al langer als team bij elkaar en vullen elkaar goed aan in in organisatie en uitvoering van groeps en individuele activiteiten voor de kinderen en het overzicht op de groep. Waar hebben de kinderen behoefte aan en wat past bij deze fase in hun persoonlijke, sociale en emotionele ontwikkeling. alle leidsters hebben al de nodige jaren ervaring in de kinderopvang en toevallig zijn zij alle drie zelf ook ouder van een of meerdere kinderen in diverse leeftijden.

Pedagogisch Medewerkers Merlijn

Nanda
NandaPedagogisch Medewerker
Hallo, ik ben Nanda en heb de opleiding Leidster KinderCentra gedaan. Ik werk al langer in de kinderopvang, maar op AylaGaya sinds de opening in 2003.
Mijn hobby’s zijn gezellige dingen doen met mijn kinderen en met de kinderen van de opvang. Ik vind het leuk om de kinderen nieuwe dingen te leren en ze te helpen bij het verkennen van de wereld. Zelf heb ik vier kinderen. Twee zonen van 24 en 5 jaar en twee dochters van 11 en 14 jaar.
Ilona
IlonaPedagogisch Medewerker
Hoi ik ben Ilona, 27 jaar jong. Nadat ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 3 met succes had afgerond ben ik bij AylaGaya komen werken.

Ik ben begonnen op de babygroep en daarna overgegaan naar de dreumesgroep, waar ik nu ongeveer drie jaar werk. Mijn hobby’s zijn trompet spelen, film kijken en naar het strand of bos gaan. In januari 2014 ben ik bevallen van een prachtige dochter.

Evelien
EvelienPedagogisch Medewerker
Hoi ik ben Evelien en 26 jaar oud. Ik werk al ruim 7 jaar op AylaGaya. Ik ben begonnen op de babygroep en sta nu op de dreumesgroep.
In mijn vrije tijd hou ik van lezen en tijd doorbrengen met mijn kinderen.
Meredith
MeredithPedagogisch medewerker & Coach VVE
Hi ik ben Meredith en werk nu 4 jaar op AylaGaya. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoog en hou er enorm van om met kinderen bezig te zijn.
In maart 2014 heb ik de basiscursus VVE afgerond en ben begonnen met de Coaching training. In mijn vrije tijd hou ik van reizen en koken.

Stagiaires Merlijn

Ayse
AyseWerkervaringsplek
Hi ik ben Ayse en ben 22 jaar. Ik zit op het speciaal onderwijs en op AylaGaya heb ik een werkervaringsplek.
Ik ben zeer blij met deze plek en werk er daarom ook al bijna 6 jaar. Mijn interesses zijn heel breed, van spelen met kinderen tot het luisteren van muziek. Ook vind ik het leuk om buiten werktijd dingen met vrienden te ondernemen.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven