Team Peutergroep Isolde

Team Isolde is helemaal gericht op peuters. Elif en Lavinia zijn creatieve leidsters die de peuters helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, die zij nodig hebben bij hun start in het basisonderwijs. Maar die vooral heel leuk zijn om te doen, zoals leren plakken knippen en knutselen en natuurlijk willen zij alles zelf doen. Onze peuterleidster hebben er plezier in om kinderen te ondersteunen en te stimuleren bij het zelf doen. En hebben ze dan heel geconcentreerd geknutseld dan is het tijd om met ze naar buiten te gaan, maar niet voordat zij zelf hun jas en schoenen hebben aangedaan met of zonder hulp, en dan lekker fietsen klimmen en rennen op de buitenspeelplaats.Met de leidsters erbij om hen te laten zien wat zij zelf al allemaal kunnen.

Pedagogisch Medewerkers Isolde

Elif
ElifPedagogisch medewerker
Hai mijn naam is Elif en ik ben 28 jaar. Ik heb de opleidingen SPW-3 en onderwijsassistente niveau 4 gedaan. Al 5 ½ jaar werk ik bij AylaGaya.

Ik vind het ontzettend leuk om met de kinderen samen te spelen, hun ontwikkeling te volgen en ze te helpen bij wat ze nog net niet kunnen. In mijn vrije tijd hoe ik ervan om boeken te lezen en muziek te luisteren.

Lavinia
LaviniaPedagogisch medewerker &
Stage-coördinator

Stagiaires

Miriam
MiriamWerkervaringsplek
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven