Team Babygroep Lancelot

Het team van Lancelot is met elkaar en de baby’s vertrouwd, zij zijn op elkaar ingespeeld en werken graag met baby’s. Zij zijn erop gericht om hun bezigheden af te stemmen op de baby’s. Er wordt veel gezongen met de baby’s en er wordt hen veel beweegruimte geboden. Over het algemeen is de babygroep een oase van rust waar baby’s verspreid over de ruimte hun omgeving kunnen verkennen.

Pedagogisch Medewerkers

Monica
MonicaPedagogisch Medewerker
Hi ik ben Monica en werk nu bijna vier jaar op AylaGaya. Ik heb een enorme liefde voor baby’s en heb altijd op de babygroep gestaan.

Ik heb een zoon van 5 en vind het leuk om dingen te ondernemen met hem.

Naoual
NaoualPedagogisch Medewerker
Ik ben Naoual en ben 25 jaar jong. Ik heb de opleiding SPW3 gevolgd en mijn diploma behaald. Ik ben als stagiaire begonnen op AylaGaya…
…en toen heb ik een BBL opleiding van AylaGaya aangeboden gekregen, dat is leren en werken tegelijk. Dit heb ik gedaan en heb ook dit diploma behaald. Daarna ben ik hier blijven werken, dat is inmiddels al 8 jaar. Ik werk op de buitenschoolse opvang en op de babygroep. Ik vind beide groepen geweldig, want ik ben dol op kinderen.
Hakima
HakimaPedagogisch Medewerker
Hoi ik ben Hakima, 34 jaar oud. Ik sta 4 dagen op de babygroep, waar ik nu al bijna tien jaar werk, maar nog altijd met veel plezier en liefde.
Elke werkdag is anders en er is niks mooiers dan kinderen te zien opgroeien. In mijn vrije tijd hou ik van sporten, lezen en koken.

Stagiaires

Zelaya
ZelayaStagiaire
Hi ik ben Zelaya en ik ben 30 jaar. Sinds maart 2014 loop ik stage bij AylaGaya op de babygroep. Ik vind het hier erg leuk en leer veel.
Eind 2014 hoop ik mijn opleiding af te ronden. Verder heb ik een dochter van bijna 1 jaar en doe ik graag leuke dingen met haar.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven