Peutergroep Persival

Op peutergroep Persival zijn de kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Deze peutergroep volgt het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma Kaleidoscoop, welke wordt gegeven door gekwalificeerde leidsters. Er wordt naast de taalontwikkeling ook veel aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en creatieve ontwikkeling. Dit komt allemaal naar voren in het dagprogramma van de groep.

Onze voordelen

Op groep Persival is veiligheid gewaarborgd net als op de andere groepen, door steeds goed naar de inrichting van de groep te kijken. Peuters kijken graag hoe dingen in elkaar steken, dus staan de kasten geborgd en is er speelmateriaal waar ze die interesse in kwijt kunnen
Persival is een horizontale groep voor kinderen van 2 tot vier jaar die kinderopvang combineert met VVE. Dit betekent dat Persival opvang biedt van 7.30 tot 18.30uur, maar dat zij van 9.00 tot 16.30uur werkt volgens het kaleidoscoop programma. De groep bestaat uit zowel doelgroep als niet doelgroep kinderen.
Persival heeft een team van drie vaste pedagogische begeleidsters die ook alle drie geschoold zijn/worden in het Kaleidoscoop programma. Bij vakantie en ziekte worden zij vervangen door een collega die ook geschoold is in de VVE methodiek. Het team wordt ondersteund door een coach die hen ondersteunt bij het optimaal uitvoeren van het Kaleidoscoop progr. en bieden van extra ondersteuning als dit nodig is.
werken volgens het kaleidoscoop programma betekent kinderen uitdagen om te spelen met materialen die nog van alles kunnen worden. Onbewerkt hout, kurken, pvc pijpen. speelhoeken worden ingericht met echte materialen, kinderen hebben geen speelgoed pannen, maar een echte pan en een tinnen koffiepot.
Kinderen kunnen gebruik maken van een warme maaltijd.

De locatie

Foto’s interieur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

Lente!!