Buitenspelen

Op AylaGaya zijn er verschillende buitenspeelterreinen. Er is een plein voor 0 tot 2 jaar, een plein voor 2 tot 4 jaar en een plein voor de kinderen van de buitenschoolse opvang. Zo spelen kinderen altijd veilig en afgeschermd voor verkeer of andere gevaren.

Op het peuterplein kunnen de kinderen fietsen, steppen, klimmen, glijden, in de zandbak en nog veel meer. De pedagogisch medewerkers sluiten aan bij het spel van het kind, om zo samen zandtaartjes te maken of te ondersteunen bij het fietsen zonder zijwieltjes.

Ook bij minder mooi weer gaan wij toch even naar buiten. Ook al is het om even 10 minuten een frisse neus te halen. Soms hebben we juist buitenactiviteiten afgestemd op slecht weer. Dan trekken we onze regenlaarzen aan en doen wij onze paraplu’s open om lekker te stampen in de plassen.

Op het plein is er ook een tuintje te vinden. Hier planten de kinderen zelf bloemetjes, maar ook groenten en fruit. Samen met de pedagogisch medewerkers zorgen zij ervoor dat de plantjes water krijgen en het fruit geplukt wordt wanneer het rijp is.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven