Dreumesgroep Merlijn

Rond zijn eerste jaar is uw kindje toe aan een nieuwe uitdaging: de dreumesgroep! Op deze groep kan hij of zij allerlei nieuwe ervaringen opdoen. Wij hebben onze dreumesgroep ingericht met verschillende hoeken. Er is een huishoek, waar de kinderen lekker op de bank een boekje kunnen lezen; een keukenhoek, waar zij zich kunnen uitleven met de potten en de pannen, en zelfs een klimhoek met klimkussens waar zij al hun energie kwijt kunnen. Er worden dagelijks themagerichte activiteiten gedaan met kinderen, zowel op de groep als buiten op het speelterrein.

Onze voordelen

Bij dreumesen is veiligheid niet minder belangrijk, maar hier kijk je er weer anders naar. Een dreumes heeft de behoefte om te kleuteren en te klimmen, maar overziet nog niet altijd de consequenties hiervan. Daarom hebben we voor de dreumesen een zachte klim en klauter opstelling op de groep, waar zij veilig van af kunnen rollen.
Dreumesen hebben graag andere kinderen in de buurt, en zij kijken naar elkaar hoe ze spelen en met wat ze spelen. Echt samen spelen is vaak nog moeilijk. Daarom is de dreumesgroep ingericht met verschillende speelhoeken zodat de kinderen verspreid over de verschillende hoeken kunnen spelen.
Ieder groep heeft een vast team, ook het team van de dreumes groep heeft al de nodige ervaring opgedaan binnen het bedrijf. En zij gebruiken die ervaring om op de groep een sfeer te creëren waarin de dreumesen zich thuis voelen
Peuterplein biedt voor de dreumesen alweer meer mogelijkheden, zij kunnen de activiteiten op een eenvoudig niveau uitvoeren, en lezen ook boekjes die gaan over het thema, spelen met knuffels en speelgoed dat te maken heeft met het thema.
Afhankelijk van de evaluatie van de proeftijd met warme maaltijden zullen we hier mee verder gaan

De locatie

Foto’s interieur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

Lente!!