Team BSO Team Viviane

Team Viviane bestaat uit Yoeri en Romi. Op de groep Viviane zijn de kinderen ineens al weer een stuk groter, komen ze op Joy als ze beginnen met de basisschool, als ze naar Viviane komen hebben ze er al ruim een jaar of bijna twee jaar basisschool opzitten en voelen ze zich al groot. Op Viviane staat dan ook een stoere voetbaltafel, en is er een aparte chillruimte waar kinderen kunnen spelen met iets meer afstand van de leiding.
Tegelijkertijd zorgen Yoeri en Romi ook voor de knuffel als ze uit school komen, luisteren ze naar de belevenissen van school en gaan ze met hen aan tafel voor crackers en limonade.daarna gaan kinderen naar wens spelen, knutselen, verkleden of buiten spelen.
Yoeri is ook sport onderwijzer en verzorgt samen met Wesley en andere collega’s de sportlessen. Viviane speelt buiten op het grote speelplein waar gefietst, geskeelerd en gevoetbald kan worden, maar ook gewoon lekker spelen in de zandbak.

Pedagogisch Medewerkers

Yoeri
YoeriPedagogisch Medewerker & Sportleraar
Hi ik ben Yoeri en werk nu drie jaar bij AylaGaya. Ik geef sportles aan de kinderen van de BSO en heb zelf net mijn opleiding tot sportmasseur afgerond.
In het dagelijks leven hou ik ook van sport en geniet ik van de gezelschap van mijn vrienden.
Romi
RomiPedagogisch Medewerker
Ik ben Romy van der meer en ben 26 jaar woon in Purmerend en heb een zoontje van 3 jaar. Ik werk nu 3 maanden voor kindercentrum ayla en heb het…
… onwijs naar mijn zin! Mijn hobby’s zijn: sporten, dansen, muziek luisteren en koken dit vind je ook terug in mijn werk. Ik hou van actief bezig zijn met de kinderen te knutselen en te koken. Wat ik belangrijk vind, is dat de kinderen zich veilig voelen en op hun gemak! Ik vind het super leuk om met ouders te praten over de dag van hun kind.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven