Team BSO Joy

Team Joy neemt een speciale plek in bij de bso omdat zij uw kind begeleiden bij de overgang van het kinderdagverblijf naar de bso. Zij ondersteunen uw kind bij de zelfstandigheid die zij inmiddels hebben bereikt, maar hebben ook oog voor de spannende start die uw kind maakt op de basisschool. De jongste kinderen worden daarom in de klas opgehaald, dit geldt voor de scholen IJsbreker en Overhoeks,en gaan met hun eigen groepsleiding rechtstreeks naar de groep.
Op de groep is er tijd om een cracker te eten en thee te drinken en rustig de indrukken van school te verwerken. Met de kinderen kijken we ook even naar de lunchtrommels, meestal is er nog een deel van de lunch overgebleven, op de groep hebben ze alle tijd om nog even rustig te eten.
Daarna is er meestal weer voldoende energie opgedaan om lekker te gaan spelen. Is een kind nog steeds moe, dan wordt er een plekje op de bank gemaakt en kan er nog uitgerust of geslapen worden.
Als alle kinderen op de groep zijn, gaan we meestal naar buiten, en is het ook tijd voor de muziek of sport activiteiten of gewoon lekker buiten of binnen spelen. De activiteiten zijn in principe rond 17.30u afgerond waarna de eerste kinderen weer opgehaald worden. Rond half zes wordt ook de warme maaltijd geserveerd, dus als u uw kind opgeeft voor de warme maaltijd, kunt u hem of haar na zes uur ophalen.

Pedagogisch Medewerkers

Ludiwina
LudiwinaPedagogisch Medewerker
Ik ben Ludiwina en werk al vier jaar bij AylaGaya. Ik heb de opleiding voor Pedagogisch Medewerker gedaan en sta nu met plezier op de buitenschoolse opvang.
Zelf heb ik twee zonen van 11 en 17 jaar oud. Mijn hobby’s zijn tuinieren, knutselen en dansen.
Berry
BerryPedagogisch Medewerker
Ik heet Berry en studeerde muziek, gaf muzieklessen en workshops, en was nauw betrokken bij de opzet van Popschool Amsterdam.
Momenteel werk ik freelance aan websites en grafisch werk, en met veel plezier al weer enkele jaren in de buitenschoolse kinderopvang. Als ik vrij ben woon ik zoveel mogelijk in een tuinhuis. Een oud huisje dus veel opgeknapwerk, en lekker tuinieren.

Ik werkte in het ‘hout- & en knutselatelier’ op een BSO met tien ateliers en tweehonderd kinderen per dag. De kinderen konden vrij kiezen voor een van de ateliers. AylaGayla is kleiner en daarmee rustiger, wat mij goed bevalt. Leuk is ook, dat er een geweldig goede collegialiteit is, en erg veel leuke activiteiten voor de kinderen.

Wat ik mooi vind is om de kinderen te stimuleren zelf met ideeën te komen, en zelf ook met oplossingen. Samen nadenken en vooral samen doen. Heerlijk lachen als het misgaat, en een trotse hi5 als iets geweldig mooi geworden is. Wie weet kunnen we gaan skaten, CoBrA-kunst maken, en het AylaGayla Balspel uitvinden, met onze eigen regels waarbij ‘buitenspel’ niet bestaat! Ik fiets altijd met een glimlach naar huis. Jullie ook?

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven