BSO Galahad voor 4 – 8 jaar

Groep Galahad bevindt zich op de eerste verdieping van locatie Fay.

Hier hebben zij een fantastische lichte en grote groepsruimte, waar volop ruimte is voor 20 kinderen. De kinderen starten op Galahad na school met een cracker en wat drinken waarna het spelen kan beginnen. Er is genoeg keuze mogelijkheid, wordt het knutselen in het atelier, wat zij delen met hun buurgroep Viviane, of lekker lezen in de leeshoek.

Bouwen of een spelletje doen en altijd is er de mogelijkheid om buiten te spelen. De meeste kinderen kiezen er ook voor om een poosje of de hele middag naar buiten te gaan.

Onze voordelen

Veiligheid op de groep en bij het buiten spelen vinden we belangrijk. Hier wordt veel aandacht aan besteed bij het inrichten van de groep en bijv het opstellen van de buitenspeelregels. Voor specifieke gelegenheden zoals het vervoer van school naar bso werken we volgens het vervoersprotocol.
Groep Galahad is nu een grote groep, tot 20 kinderen. De groep heeft een vaste samenstelling die per dag varieert. Kinderen spelen op de eigen groep of in overleg met vriendjes of vriendinnen op een van de andere groepen. Zij hebben een nieuwe groepsruimte met op de leeftijd afgestemd meubilair en materiaal. Zij kunnen het atelier en de computerruimte samen met Viviane gebruiken.

Galahad heeft 2 vaste medewerkers die ook mentor zijn van alle kinderen op de groep. Zij zijn de eerst aanspreekbare persoon voor zowel het kind als de ouder.
Iedere groep heeft eigen speelgoed, zo heeft ook Galahad een hoek met bouw materiaal, een lees en boeken hoek en een  huis en poppenhoek.
Het kindercentrum betrekt warme maaltijden van Apetito, een externe cateraar, die de maaltijden in componenten, diepgevroren aanlevert.  Wij maken wekelijks een menu waarbij we met de beschikbare componenten, gevarieerde maaltijden samen stellen. Omdat iedere gezins situatie anders is, zijn de maaltijden geen onderdeel van het bso pakket. Als u uw kind wilt laten deelnemen aan de maaltijden kunt u een 10 strippenkaart kopen, waarbij u 3 euro per maaltijd betaalt. U geeft dan vooraf aan op welke dagen uw kind wilt mee eten.

De locatie

,
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

Lente!!