BSO Amsterdam Noord locatie Fay

Bso locatie Fay is een sportieve en creatieve bso waar 4 groepen een eigen grote leefruimte hebben, grenzend aan het grote speelplein van de scholen Overhoeks en IJsbreker. Na schooltijd hebben  kinderen behoefte aan vrije tijd waarin ze tot rust kunnen komen, lekker buiten kunnen spelen met vriendjes en ook weer nieuwe activiteiten kunnen ontdekken. Daarom wordt er dagelijks buiten gespeeld, bieden we sportactiviteiten in de sporthal van de naastliggende scholen, begeleid door ped. medewerkers die een sportleiding gedaan hebben. Ook wordt er muziekles gegeven door enthousiaste deskundigen van “Hallo Muziek” hier kunnen kinderen zich voor inschrijven.

En dan blijft er nog genoeg tijd over om te bouwen, te knutselen of spelletjes te doen, van bordspelletjes tot gamen.

BSO Amsterdam Noord locatie Gaya

Bso locatie Gaya is de bso locatie direct grenzend aan locatie Fay en huisvest 3 groepen die eigen leefruimtes hebben, en via een afgeschermd looppad direct naar het grote speelplein van de scholen Overhoeks en IJsbreker kunnen lopen. Locatie Gaya maakt gebruik van het zelfde programma als Fay.  Locatie Gaya heeft geen chill groep, als kinderen toe zijn aan een zelfstandige groep,  gaan zij naar groep Guinevere bij naastliggende locatie Fay.

Na schooltijd hebben  kinderen behoefte aan vrije tijd waarin ze tot rust kunnen komen, lekker buiten kunnen spelen met vriendjes en ook weer nieuwe activiteiten kunnen ontdekken. Daarom wordt er dagelijks buiten gespeeld, bieden we sportactiviteiten in de sporthal van de naastliggende scholen, begeleid door ped. medewerkers die een sportleiding gedaan hebben. Ook wordt er muziekles gegeven, bijv door een van onze medewerkers die djembe les geeft.

En dan blijft er nog genoeg tijd over om te bouwen, te knutselen of spelletjes te doen, van bordspelletjes tot gamen.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in
Gratis inschrijven

Lente!!