BSO Amsterdam Noord locatie Fay

Bso locatie Fay is een sportieve en creatieve bso waar 4 groepen een eigen grote leefruimte hebben, grenzend aan het grote speelplein van de scholen Overhoeks en IJsbreker. Na schooltijd hebben  kinderen behoefte aan vrije tijd waarin ze tot rust kunnen komen, lekker buiten kunnen spelen met vriendjes en ook weer nieuwe activiteiten kunnen ontdekken. Daarom wordt er dagelijks buiten gespeeld, bieden we sportactiviteiten in de sporthal van de naastliggende scholen, begeleid door ped. medewerkers die een sportleiding gedaan hebben. Ook wordt er muziekles gegeven door enthousiaste deskundigen van “Hallo Muziek” hier kunnen kinderen zich voor inschrijven.

En dan blijft er nog genoeg tijd over om te bouwen, te knutselen of spelletjes te doen, van bordspelletjes tot gamen.

BSO Viviane 4-6 jaar

BSO Galahad 5-7 jaar

BSO Amsterdam Noord locatie Gaya

Bso locatie Gaya is een nieuwe locatie direct grenzend aan locatie Fay en huisvest  2 groepen die eigen leefruimtes hebben, en via een afgeschermd looppad direct naar het grote speelplein van de scholen Overhoeks en IJsbreker kunnen lopen. Locatie Gaya maakt gebruik van het zelfde programma als Fay.  Als de kinderen 8 jaar zijn, gaan zij naar groep Walewijn bij naastliggende locatie Fay.

Na schooltijd hebben  kinderen behoefte aan vrije tijd waarin ze tot rust kunnen komen, lekker buiten kunnen spelen met vriendjes en ook weer nieuwe activiteiten kunnen ontdekken. Daarom wordt er dagelijks buiten gespeeld, bieden we sportactiviteiten in de sporthal van de naastliggende scholen, begeleid door ped. medewerkers die een sportleiding gedaan hebben. Ook wordt er muziekles gegeven door enthousiaste deskundigen van “Hallo Muziek” hier kunnen kinderen zich voor inschrijven.

En dan blijft er nog genoeg tijd over om te bouwen, te knutselen of spelletjes te doen, van bordspelletjes tot gamen.

BSO Joy 4-6 jaar

joy5-6

BSO Arthur 5-7 jaar

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in
Gratis inschrijven
  • oudercommissie

Oproep nieuwe OUDERCOMMISSIELEDEN

De oudercommissie
De afgelopen jaren bestond de OC uit een vaste groep ouders die 8x per […]

  • afbeelding 1

Voorjaar

Knutselen!!

 

 

 

 

  • konijn

Handige info m.b.t. vakantie BSO

Beste ouders,
Hierbij nog wat handige informatie m.b.t. de vakantie op de bso.
In de vakantie worden […]